Nakarm Swoje Dziecko

Kanapki z bananem i masłem orzechowym.

Ocena użytkowników: 0 / 5

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 

Kanapki z bananem i masłem orzechowym

 

Składniki:

  • 4 kromki pieczywa tostowego
  • jeden banan
  • łyżka masła orzechowego

 

Sposób przygotowania:

Pieczywo tostowe smarujemy równomiernie masłem orzechowym. Obranego banana kroimy wzdłuż na cienkie plasterki. Powinny one być długości kromki chleba. Przygotowane paski z banana układamy na jednej z kromek i przykrywamy drugą. Wkładamy do opiekacza i podgrzewamy, aż się zarumienią. Słoność masła orzechowego bardzo podkreśla aromat i smak banana.

 

 

 

 

 Kanapki z banenem